Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/7322-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

”Hoppas att ni lyckas med att starta igång igen”

Aktuellt  
Tidningar-snyggDet är många som saknat Matkärlek! Men vi på redaktionen jobbar just nu med att få till en omstart i egen regi. Inom kort kommer en enkät där ni kan få tycka till!
Telefonsamtal och mejl från besvikna läsare och prenumeranter som undrar var senaste numret av Matkärlek tagit vägen fortsätter att strömma in.
Så här skriver Emese till redaktionen:
”Jag är prenumerant på Matkärlek sedan tidningens början. Jag gillar verkligen tidningen. Jag har köpt i december två prenumerationer till som julklapp till mina väninnor. Senaste dagarna började fundera varför fick jag inte den tredje nr. Jag har börjat läsa på matkarlek.nu och upptäckt att februari nr. var den sista. Jättetråkigt. Tack för en bra tidning! Jag får kolla in på www.matkarlek.nu från och med nu och jag hoppas att ni lyckas med att starta igång igen.”
Ja, det är bara att hålla med! Det är varit lite tyst från redaktionen på sistone. Men vi jobbar i det tysta och kommer i dagarna att ta kontakt med många av Matkärleks läsare och prenumeranter i form av en enkät. För att få till bästa möjliga omstart av tidningen behöver vi din hjälp. Vad tycker du om tidningen? Hur mycket vill betala för den och kan du tänka dig en e-tidning i stället för en papperstidning? Och så vidare. 
Det är många pusselbitar som måste falla på plats innan vi med säkerhet kan trycka på omstart-knappen. Men vi jobbar på det! Så ha tålamod.
(Visited 379 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Här är konkursmeddelandet

Till dig som prenumerant av tidningen Matkärlek. Matkärlek ingick i ett förlag som tyvärr har gått i konkurs. Vi har kämpat med förlaget och magasine...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!