Börjar våren med bloggande på Matkärlek!

Blogginlägg  

_MG_2656
Då var det dags att blogga i nytt forum. Jag fortsätter samtidigt skriva på min blogg www.enklicksmor.se, men ser fram emot att vara i ett nytt sammanhang, följa andra och dela med mig av mina erfarenheter i sedan jag gått över till lågkolhydratskost. Det är nu sex år sedan jag hörde talas om lchf, genom Annika Dahlqvist. Jag sökte intensivt på nätet efter kost som kunde stabilisera ett svängigt blodsocker. Efter andra barnet hade jag större problem än någonsin med lågt blodsocker. Jag var tvungen att äta med korta mellanrum, men kände mig ändå aldrig mätt och jag började få problem att hålla vikten. Som många andra blev det en dramatisk vändning vad gällde blodsockersvängningarna när jag började med lchf. Jag tappade något kilo och det kunde helt plötsligt gå 5-7 timmar mellan måltiderna. Min kropp signalerade att detta var rätt väg för mig att gå. Under årens lopp har jag lärt mig oerhört mycket. Jag har fått möjlighet att påverka och inspirera andra att göra en liknande resa. Jag kommer berätta mer om detta, maten som inspirerar mig, naturen och trädgården som spelar en naturlig roll i mitt liv och mycket annat.

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!