Endast 4 dagar kvar!

Aktuellt  

Idag är  endast fyra dagar kvar på vår kampanj på Kickstarter.com. Tycker du att Sveriges förtjänar en LCHF/paleo-tidning av bästa kvalitet?
Bidra/beställ idag. Du försäkrar dig om första numret utan att riskera dina pengar. Vi förklarar hur Kickstarter fungerar!
Dagen till ära bjuder vi på härlig feelgoodmat efter midsommarhelgens utsvävningar – ett av Matkärleks alltimehighfavoritrecept Lammfärsbiffarna med fetaost och ajvarsås. Superenkla att laga, makalöst goda biffar som mättar hela familjen. Det går går självklart att spara till veckans matlådor och använda vanlig nöt/blandfärs istället för lamm. Smaklig spis!
Gör skillnad redan idag! Utan ditt stöd blir det ingen tidning. Vi måste nå målet på Kickstarter.com nu för att kunna starta Matkärlek igen!
kickstarter forst

Relaterat innehåll

Skärmklipp 2016-06-22 12.37.08

Så här bidrar man med Kickstarter!

"Jag har inte riktigt förstått hur jag ska göra för att få första numret av tidningen. Hjälp mig!!!" Så skrev Karin till redaktionen i morse och det ...

Boken1605

Lammfärsbiffar med fetaost och ajvarsås

1. Blanda ihop alla ingredienserna och forma 8 avlånga biffar. Stek på medelhög värme med både smör och olivolja i minst 10 minuter eller tills biffar...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!