Jenny & Magnus goda naturliga mat i bokform

Aktuellt  

Nu fiIMG_1824nns Jenny och Magnus Andersson goda naturliga paleorecept från Under vårt tak-bloggen samlade i en fin kokbok som heter just så – Ren och naturlig mat med recept från Paleoskafferiet.

Och måste vara årets mest efterlängtade kokbok bland alla som följt Jenny och Magnus blogg genom åren. Själv blev jag lyckligt överraskad när boken damp ner i brevlådan häromdagen! Jag vet ju själv hur mycket arbete det ligger bakom varje kokbok och hur nöjd man känner sig när projektet äntligen är i hamn.

Så många härliga recept, så mycket inspiration och smarta tips att ösa ur! Den här boken borde gå hem även som icke-paleoliter. Jag äter gärna mejeriprodukter men tycker att det är väldigt spännande att inspireras av andras ”kök” och riktningar inom lågkolhydratrörelsen. Så länge det handlar om ren och naturlig mat utan gluten, socker och onödiga tillsatser. Precis som här!

Särskilt fastnar jag för Färsbiffarna med rödbeta som serveras med ramslökspesto och råkost på sidan 88! Ser så mumsigt! Smart att dryga ut köttfärsen med rödbeta nu när det är säsong. Köpte precis flera kilo för 2,90 kr/kg i en stor matbutik nära mig. Vi ska pressa juice, koka soppa och nu även dryga ut lammfärsen från min mammas gård. Mums!

Och så vill jag testa fänkålsgratängen på sidan 120. Älskar all slags kål och i synnerhet fänkål! Lika intressant ser Avokadopajen med räkor och ingefära ut på sidan 60.

Här hittar du till Jenny och Magnus Andersson blogg.  Boken finns att beställa via bloggen.

Relaterat innehåll

FOTO: CECILIA SAND

Magnus och Jenny bjuder på bästa paleo

Magnus och Jenny Andersson - paret bakom en av Sveriges största paleobloggar Under Vårt Tak bjuder på två av sina smarrrigaste paleorecept. I Matkärle...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!