Kan man få gröna fingrar?

Blogginlägg  

Idag fick jag testa att spela curling, så svårt men även så roligt. Ena skon är super hal, andra skon har du fäste med, sedan utfallsställning, en handen på ”stenen” andra handen på borsten och sen ska du få över ”stenen” till andra sidan…. hmm ja det gick inte så bra i början men sen fick man kläm på det. Grymt kul, har ni möjlighet att testa gör det. Jag var iväg på ett kundevent med en av våra leverantörer på jobbet.

Göteborgs Curling

Göteborgs Curling

Visst har veckan hittills varit toppen, vädret helt underbar. Förra året satt jag ner lökar, Kungsängslilja bland annat och nu i år har den spridit sig, så himla roligt. Se så fin,

Kungsängslilja

Kungsängslilja

Man märker att allt börjar att växa nu, gräsmattan är grön – den behövs klippas! I helgen började vi med att fixa köksträdgården. Behöver lite mer gödsel sen så ska jag plantera. Mitt projekt för i år är just köksträdgården, jag hoppas att jag har gröna fingrar. Att allt bara växer så att det blir något man kan skörda framåt sommaren/hösten. Just nu knoppas det för fullt bland bärbuskar, jordgubbsplantor och syren. Bara älskar våren, så himla skönt att bara gå ut och greja lite i trädgården – min terapi!

Köksträdgård börjar ta form

Köksträdgård börjar ta form

Till min stora förvåning har sparrisen redan börjat att titta upp, så roligt. I år är första året jag/vi får skörda fullt ut. Eller rättare sagt till midsommar sen ska man låta den växa upp och bli en buske.

Årets första sparris

Årets första sparris

Just nu är det mycket trädgård i min skalle, förlåt men snart så blir det mer mat och det bästa är ju när man få skörda utav egen frukt så att säga….

Sen har jag även hunnit med lite träning igår, sprang 15 km. Sprang på 1:47 vilket är helt okej, kunde säkert fortsatt en stund till men jag kände av knän och vader. Kände inte av något alls innan 12 km men sen kom det smygandes, är väl för att kroppen inte är van att springa så långt tror jag. Direkt när jag kom hem tog jag en smoothie eftersom jag kände att energin var slut. Blev en med hallon/blåbär och banan – mums!  Nu är det 1 månad kvar tills GöteborgsVarvet går….

Ha en go kväll, kram kram

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!