LCHF-våfflor – bästa receptet

Blogginlägg  
LCHF-våfflor!

LCHF-våfflor!

Våffeldagen! Jag har provat ganska många recept på LCHF-våfflor och tycker att många blir svampiga och lite märkliga i konsistensen. Det här är det bästa receptet jag har provat hittills – som jag själv ändrat, lagt till och dragit ifrån i. De blir riktigt smarriga, särskilt med vispad grädde och bär.

Klicka nedan. Och glad våffeldag!

Relaterat innehåll

Godaste LCHF-våfflorna.

Mina bästa LCHF-våfflor

LCHF-våfflor utan vanligt mjöl. Bästa receptet. Toppa med vispgrädde och bär – mums!...

LCHF-våfflor!

LCHF-våfflor – bästa receptet

[caption id="attachment_1470" align="aligncenter" width="625"] LCHF-våfflor![/caption] Våffeldagen! Jag har provat ganska många recept på LCHF-våff...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!