Vardagsgott på julrea!

Aktuellt  

Nu är det rea på min fina kokbok Vardagsgott! Endast 93 kr/st. Klicka här och beställ några ex som julklapp eller fin gå-bort-present!  Du kan också beställa Vardagsgott! på bokus.com. Där är priset 109 kronor. 
52 omistliga vardagsrecept utan socker, gluten och tillsatser. Superenkel mat som lagas från grunden utan att ta evigheter!

Psst! Matkarlek.nu ligger i viloläge men recepten lever vidare! Under drygt fem år jobbade jag heltid med att skapa lågkolhydratsrecept av alla dess slag. Huvudsakligen smart, prisvärd och galet god vardagsmat.
Det började 2012 att jag fick i uppdrag att starta en LCF-tidning 2012 som hette Mat & Hälsa och gavs ut under 1,5 år.
Det blev tre egna kokböcker  – Matkärlek, Mera Matkärlek och Vardagsgott! – och närmare 600 recept till Dietdoctor.com (Kostdoktorn). Däremellan fick jag förmånen att starta ännu ett matmagasin som hette Matkärlek. Det har varit fantastiskt kul och utvecklande.
Men sedan årsskiftet jobbar jag huvudsakligen som frilansjournalist och redaktör igen. Jag skriver en hel del om mat men även mycket annat – heminredning, hundar och personporträtt. Just nu jobbar jag som kommunikatör på Skånetrafiken.  Vilket är något helt annat men recepten finns kvar och du hittar dem här eller hos Kostdoktorn.se.  Och självklart finns går det att beställa min senaste kokbok Vardagsgott! 

IMG_3945

 

Relaterat innehåll

FOTO: EMMA SHEVTZOFF

Ännu mera matkärlek!

By the way. Jag inte deppar utan fortsätter med receptmakeriet och kommer även att utveckla matkarlek.nu till något riktigt bra. Framåt hösten tror j...

Vardagsgott_omslag

Beställ Vardagsgott! redan idag

Nu är den äntligen här, min nya kokbok! Vardagsgott! är maxad med läcker lågkolhydratmat utan socker, gluten och krångel. 100 % matkärlek! I boken ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!