Matkärlek goes matkasse

Aktuellt  

Anne Aobadia, chefredaktör för Tidningen Matkärlek lanserar sin egen matkasse i samarbete med nättjänsten Gastrofy.se. Varför en Matkärlek-kasse?

– För att göra det lättare att äta god och hälsosam mat och må sitt bästa jag. Med Matkärleks matkasse kan du handla smart och laga smart med hjälp av noga utvalda recept. Du slipper helt enkelt tänka så mycket på matplaneringen varje vecka. Matkassen passar såväl den som är nybörjare och vill lägga om sin kost som den som kört hardcore lågkolhydratkost i flera år. Alla hemmakockar behöver ny inspiration!

Vad kommer man att få i matkassen?
– De ingredienser som behövs för att laga mina supergoda recept enligt en veckomeny. Det fina med Gastrofy, som levererar matkassen, är att du själv kan logga in på nätet och lägga till och dra ifrån ingredienser på inköpslistan. Har du redan ägg hemma så bockar du ur det, så slipper du få en ny förpackning för varje kasse. Unikt, smart och väldigt fiffigt.

Hur beställer man?
– Man går in på Gastrofy.se. Som Matkärlek-läsare får du 100 kronor i rabatt som introduktionserbjudande – läs mer om det på sidan 15 i senaste numret av Matkärlek. Du måste ange rabattkoden Matkärlek.
Som klubbmedlem i Matkärlekklubben får du hela 200 kronor rabatt på din första beställning. Priset på matkassen beror på vilka ingredienser du väljer till eller lägger bort, men du betalar alltid bara för själva produkterna. Tjänsten kostar ingenting. Kassen levereras i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kalmar, Borås och Norrköping.

annegastrofy

Relaterat innehåll

matkassebild

Tjoho! Nu finns mina recept som matkasse!

Plötsligt händer det! Det ringer på dörren och det kommer prima matkassar fyllda av Matkärlek! Gör som jag - beställ egen LCHF-matkasse som gör det lä...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!