Missa inte nya Matkärlek!

Aktuellt  

Skärmklipp 2016-06-16 09.27.10
Missa inte chansen att teckna dig för första numret av nya Matkärlek redan i dag, och samtidigt bidra till tidningens efterlängtade comeback.

Detta gör du smidigt genom gräsrotsfinansieringssajten Kickstarter.  Där kan du skänka en valfri slant och beställa tidningen till dig själv eller någon du bryr dig om. Matkärlek är tidningen för alla som älskar ren och naturlig mat utan socker, gluten och tillsatser – från LCHF till paleo!

Hittills har 300 Matkärlek-älskare stöttat tidningen med över 100 000 kronor! Vi på Matkärlek är så tacksamma över stödet och vill peppa fler att bidra. Vänta inte med att göra skillnad, den 30 juni stängs insamlingskampanjen på Kickstarter.com. Når vi inte målet blir det ingen tidning*

Just nu kan du läsa äldre nummer Matkärlek och hundratals andra populära titlar digitalt på din mobil, dator eller läsplatta helt gratis med Ztory i 15 dagar. Så passa på att botanisera i Matkärlek och låt dig inspireras till nya hälsosamma matvanor. Klicka här!

För dig som vill läsa hela sommaren finns just nu ett schysst erbjudande där du får obegränsad tillgång till Ztory under två månader för endast 22 kr (ord. pris 198 kr). Pengarna använder Ztory till att sponsra Matkärleks comeback, för Sverige behöver en lågkolhydrattidning av högsta kvalitet – fullspäckad med recept, inspiration och tips!
Mera matkärlek från oss på Redaktionen!

* Ditt bidrag på Kickstarter.com dras endast om och när vi når vårt insamlingsmål, så du riskerar ingenting. Bra att veta är också att du kan höja summan när som helst och även ge bort tidningen till någon du tycker om.

Detta är Ztory:
– Obegränsad läsning av Sveriges främsta förlag.
– Ladda ner och läs offline i din mobile eller läsplatta.
– Dela ett konto på upp till fem enheter.
– Ingen bindningstid, avbryt när du vill.

Bra att veta:
– Erbjudandet gäller endast nya Ztory-kunder.
– Aktiverar du två månader för 22 kr övergår ditt konto därefter till ordinarie pris (99kr/mån). Ingen bindnings- eller uppsägningstid.
– Om du väljer att avsluta under din kampanjperiod avslutas kontot samma dag som uppsägning sker.
– Behöver du hjälp att komma igång med Ztory? Här av dig till support@ztory.com eller chatta med supporten direkt via hemsidan eller appen. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2016.

 

Relaterat innehåll

kickstarter forst

Superenkelt att stötta Sveriges bästa lågkolhydrattidning!

På en vecka har över 180 Matkärlekfans aktivt stöttat vår gräsrotsfinansieringskampanj genom att skänka en valfri slant och i torsdags passerade vi 70...

13392993_10153698857866586_854444996_n

"Jag rekommenderar alla att stötta Matkärlek!"

Gör som Tommy, Christina och Anders! Skänk en slant till Matkärleks omstart och få tidningen på köpet. Längtar du efter en lågkolhydrattidning av h...

Tidningar-snygg

100 000 gånger tack!

  Tjohoo! Matkärleks insamlingskampanj närmar sig 100 000 kronor. Det lovar riktigt gott. Missa inte chansen att teckna dig för första numret av Mat...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!