Nu händer det mycket….

Blogginlägg  

Nu är det vår i trädgård, här ska det städas bort gammalt och dött. Nästan klart med platsen där Vincent studsmatta ska stå, behöver ”bara” 25 kg fogsand…. studsmattan är redan på plats. Får slänga på mer sand sedan…. Nu kan jag klippa gräsmattan utan att flytta runt på denna pjäs vilket är otroligt skönt. Det ska upp ett plank mot vägen/gångbanan så att vi får lite insynsskydd men det få blir när det blir lite varmare. Se så snyggt!

Studsmattan

Vincent studsmatta

I veckan som varit har jag hunnit med att springa ett intervallpass, körde ett pass som Anders brukar köra. Precis bakom oss där vi bor finns en väldigt brant backe, knappt att man orkar gå upp för den så brant är den. Där sprang jag upp så långt som jag orkade. Gjorde 4 repitioner sen var jag helt slut, kan säga att medan jag håll på med detta kom det ett par som var ute och promenerade – undra vad de tänkte?! Ha haha

Måste bara tipsa om en outlet i Skepplanda, ligger ca 30 min utan för Göteborg om du kör 45:an upp mot Trollhättan. Det är en tjej, Anna som äger Kulljus, en gång per månad säljer hon ut sina lampor till bra outletpris. De har en lagerlokal som de har outleten i, Knuts väg i Skepplanda. Bor du runt eller kring Göteborg måste du ta dig en tripp dit. När jag var där så köpte jag två stycken lampor med skärm, är så nöjd med de! Det kommer garanterat att bli fler. Hon har ljushållare och fat. Gå in på deras hemsida och titta lite,

Kulljus

Hon lägger ut via Instagram, Facebook eller via deras hemsida när det är dags nästa gång.

Kulljus

Kulljus

Kulljus

Kulljus

Kulljus i Skepplanda

Kulljus i Skepplanda – Outlet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu i helgen grillade vi för första gången, blev slaktarstek med grillade grönsaker och bea sås men tyvärr hann jag inte ta ett kort för att jag/vi var för hungriga. Men gott var det kan jag säga! Till efterrätt gjorde jag ett recept från Tidningen Matkärlek, Blåbär/Hallonglass gjort på naturell kvarg och frusna bär. Sååå himla gott, även detta måste ni testa. Mums!!

Hallon och Blåbärsglass

Hallon och Blåbärsglass, recept tidningen Matkärlek

Nu till veckan har jag planerat matsedel fram till torsdag, det kommer att bli lite recept från Åse, 56kilo.se en av henne kokböcker ligger på min köksbänk. Så dagen middag blev lax i en krämig sås och sjögräsnudlar. Det enda jag bytte ut var kallrökt lax mot vanlig lax som jag stekte och hällde i såsen. Mums!!

Recept

Lax i krämig sås och sjögräsnudlar

Lax i krämig sås och sjögräsnudlar

Kram kram

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!