Björnbärsglass

Detta är en enkel men så god och hälsosam glass! Pröva hallon och blåbär också.
Antal: 2 portioner
  • Energi: 191 kcal
  • Protein: 13 gram/portion
  • Fett: 10 gram/portion
  • Kolhydrater: 8 gram/portion

Ingredienser

  • 4 dl frysta bär (till exempel hallon, blåbär eller björnbär)
  • 2 dl kvarg, 10% fetthalt
  • 1 msk sockerfri sötning

Gör så här

Mixa allt med stavmixer, servera genast.

Fler av Åses recept hittar du på 56kilo.se!

Receptförfattare:

Fotograf: Lisa Wikstrand

Relaterat innehåll

Skärmavbild 2015-04-08 kl. 10.14.20

Räkpizza

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa färskosten slät. Vispa sedan ner resterande ingredienser till botten. Smörj en form, cirka 28 centimeter i diamete...

Skärmavbild 2015-04-08 kl. 10.09.21

Mousserande sparrissoppa

Skölj sparrisen och skär bort den nedre grövre delen . Skär sparrisen i centimeterstora bitar. Spara några toppar till serveringen. Koka sparrisen...

Skärmavbild 2015-04-08 kl. 10.19.56

Kesobröd

Åses kesobröd har blivit väldigt populärt bland dem som äter lågkolhydratkost. Det går att variera väldigt mycket och receptet kan dubblas för att få ...

Skärmavbild 2015-04-08 kl. 10.22.40

Kycklinggratäng med ädelost och bacon

Sätt ugnen på 225 grader. Rensa den grillade kycklingen. Skär paprikan i mindre bitar och fördela över kycklingen. Skär baconet i mindre bitar och...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!