Frukostbröd LCHF

Antal: 1 limpa
  • Energi: 3848 kcal
  • Protein: 109 gram/portion
  • Fett: 348 gram/portion
  • Kolhydrater: 48 gram/portion

Ingredienser

  • 2,5 dl mandelmjöl
  • 2,5 dl hasselnötsmjöl
  • 2 dl kokosnötsmjöl
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl hela linfrön
  • 0,5 dl psylliumfröskal, mald
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 6 ägg
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl kokos- rapsolja eller smält smör
  • 1 dl grädde

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Blanda resterande ingredienser separat med en mixerstav eller elvisp. Rör ihop allting och häll i en brödform som är klädd med bakplåtspapper. Strö över lite sesamfrön eller vallmo. Grädda i cirka 60 minuter.

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

vasterbottenskorg_foto_emma_shevtzoff

Räksallad i västerbottenskorg

Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt. Riv osten och lägg i små högar på ett bakplåtspapper. Sätt in i ugn på 200 grader och ta ut ...

foto_emma_shevtzoff_avokado-_och_grapefruktssallad

Sallad på avokado och grape

Dela avokadorna, plocka ut kärnan och ta bort skalet. Skiva i halvcentimetertjocka skivor. Skala, klyfta och filea grapefrukten. Tillsätt kaprisen, ol...

foto_emma_shevtzoff_parmesanraka_med_lojrom

Parmesanraka med löjrom

Finhacka löken och stek mjuk i kokosfett eller i smör. Mixa ihop ägg, fiberhusk, keso med stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Rör ner löken och o...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!