Halloumi med hasselnötter

Antal: 4 portioner
  • Energi: 329 kcal
  • Protein: 15 gram/portion
  • Fett: 28 gram/portion
  • Kolhydrater: 4 gram/portion

Ingredienser

  • 1 paket halloumi
  • 1 st ägg
  • 1 dl finhackade hasselnötter
  • ekologiskt kokosfett att steka i
  • 1 dl lingon

Gör så här

Skiva halloumin i valfri storlek. Vispa ägget. Doppa halloumin först i ägget sedan i nötterna. Stek i kokosfettet tills de fått fin färg. Servera med lingonen!

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

gratinerad feta

Grillad fetaost

Skär fetaost i två skivor och lägg det i en ugnsfast form. Lägg supertunt skivad röd paprika, lite lök (gärna röd lök) och tomat ovanpå fetaosten Pudr...

asefalkman_mg_2699

Shrimp Saganaki

Sätt ugnen på 250 grader. Skålla tomaterna, skala dem och hacka fint. Hetta upp oljan i en kastrull. Tillsätt lök och stek tills den mjuknat, cirka 5 ...

Bästa laxfrittatan med chili

Laxfrittata med chili

Bästa laxfrittatan med blomkål, paprika och chili! Otroligt enkel och väldigt god. Allra bäst ljummen med grönsallad och en syrlig vinägrett till....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!