Halloumi med hasselnötter

Antal: 4 portioner
  • Energi: 329 kcal
  • Protein: 15 gram/portion
  • Fett: 28 gram/portion
  • Kolhydrater: 4 gram/portion

Ingredienser

  • 1 paket halloumi
  • 1 st ägg
  • 1 dl finhackade hasselnötter
  • ekologiskt kokosfett att steka i
  • 1 dl lingon

Gör så här

Skiva halloumin i valfri storlek. Vispa ägget. Doppa halloumin först i ägget sedan i nötterna. Stek i kokosfettet tills de fått fin färg. Servera med lingonen!

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

Grillad fetaost

Skär fetaost i två skivor och lägg det i en ugnsfast form. Lägg supertunt skivad röd paprika, lite lök (gärna röd lök) och tomat ovanpå fetaosten Pudr...

Shrimp Saganaki

Sätt ugnen på 250 grader. Skålla tomaterna, skala dem och hacka fint. Hetta upp oljan i en kastrull. Tillsätt lök och stek tills den mjuknat, cirka 5 ...

Laxfrittata med chili

Bästa laxfrittatan med blomkål, paprika och chili! Otroligt enkel och väldigt god. Allra bäst ljummen med grönsallad och en syrlig vinägrett till....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!