Laxsallad med ägg och mayo

Härligt fräsch och god sallad med fin blandning av lax, ägg och grönt!
Antal: 4 portioner
  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 28 gram/portion
  • Fett: 52 gram/portion
  • Kolhydrater: 7 gram/portion

Ingredienser

  • 8 skivor gravad eller rökt lax, 400 g
  • 1 romansallad
  • 4 nykokta ägg
  • 8-12 cocktailtomater
  • 2 spetspaprikor
  • 4 selleristjälkar
  • 1 röd lök
  • 8 msk majonnäs
  • 2 tsk vinägrett

Gör så här

Dela, strimla sallad och grönsaker. Lägg i djupa tallrikar. Toppa med lax, ägg i klyftor och en rejäl klick majonnäs. Ringla över lite vinägrett eller fin olja sist!

Receptförfattare:

Fotograf: Anne Aobadia

Relaterat innehåll

annes ostkaka

Annes ostkaka

Gammaldags efterrätt som smakar som bäst ljummen. När åt du ostkaka med lite bär och vispad grädde, senast?...

laxbiffar_med_limeaioli_-_david_back

Laxbiffar med limeaioli

Smarrig vardagsrätt med lyxkänsla. Ett av Åses populära laxrecept!...

Bästa laxfrittatan med chili

Laxfrittata med chili

Bästa laxfrittatan med blomkål, paprika och chili! Otroligt enkel och väldigt god. Allra bäst ljummen med grönsallad och en syrlig vinägrett till....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!