Paleo-chokladbiskvier

Antal: 12 portioner
  • Energi: 70 kcal
  • Protein: 1 gram/portion
  • Fett: 7 gram/portion
  • Kolhydrater: 2 gram/portion

Ingredienser

  • Smörkräm

  • 50 g smör
  • 1 äggula
  • 1/2 krm vaniljpulver
  • 1 tsk honung
  • Botten

  • 1 1/2 äggvitor
  • 3/4 dl mandelmjöl
  • 50 g choklad (minst 70%)

Gör så här

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ingredienserna till smörkrämen. Rör kraftigt tills den är jämn och lite fluffig. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vänd i mandelmjölet försiktigt. Forma puckar, ca 35 mm i diameter och 10 mm höga av smeten på ett bakplåtspapper. Grädda 12 minuter i ugnen. Låt bottnarna svalna. Forma en toppig klick smörkräm på varje botten. Ställ på kylning. Smält chokladen, den skall vara lätt flytande men inte så varm att den smälter smörkrämen. Doppa varje biskvi så att choklad täcker all smörkräm. Låt svalna till chokladen stelnat.

Receptförfattare:

Relaterat innehåll

Marjas Peanut Butter Cups

Marjas Peanut Butter Cups

Botten Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen noga. Tryck ut degen i småbrödsformar (eller liknande små kakformar av papper...

chokladbollar med kokos

Chokladbollar med kokos

Testa att baka Marjas nyttiga chokladbollar fyllda med godsaker som pecan, kokosolja och mandel....

...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!