Paleokycklingburgare

Tillsammans med goda tillbehör blir det en fantastisk måltid!
Antal: 4 portioner
  • Energi: 184 kcal
  • Protein: 30 gram/portion
  • Fett: 7 gram/portion

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 ägg
  • havssalt, svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

Skala och hacka löken och persilja. Blanda färsen med ägg, lök och kryddor. Forma till burgare och pensla dem eventuellt med olja så håller de ihop bättre. Stek/grilla tills de är genomstekta (ofär­gad köttsaft) några minuter på varje sida.

Goda tillbehör är stekt portabellosvamp, salsa, picklad rödlök, guacamole, tomater, bacon och sallad.

Åsas blogg hittar du på fyscoachen.se!

Receptförfattare:

Fotograf: Peo Quick

Relaterat innehåll

Hamburgertallrik

Godare, nyttigare och lyxigare! Det bästa skrovmålet ordnar du själv....

Laxburgare

Snabba laxburgare, enkelt och gott....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!