Paleokycklingburgare
Tillsammans med goda tillbehör blir det en fantastisk måltid!
Antal: 4 portioner
- Energi: 184 kcal
- Protein: 30 gram/portion
- Fett: 7 gram/portion
Ingredienser
- 1 vitlöksklyfta
- 2 msk hackad färsk persilja
- 500 g kycklingfärs
- 1 ägg
- havssalt, svartpeppar
- 1 msk olivolja
Gör så här
Skala och hacka löken och persilja. Blanda färsen med ägg, lök och kryddor. Forma till burgare och pensla dem eventuellt med olja så håller de ihop bättre. Stek/grilla tills de är genomstekta (ofärgad köttsaft) några minuter på varje sida.
Goda tillbehör är stekt portabellosvamp, salsa, picklad rödlök, guacamole, tomater, bacon och sallad.
Åsas blogg hittar du på fyscoachen.se!
Fotograf: Peo Quick