Stenbitsromsås

Antal: 12 portioner
  • Energi: 244 kcal
  • Protein: 3 gram/portion
  • Fett: 27 gram/portion
  • Kolhydrater: 1.5 gram/portion

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 3 dl majonnäs
  • 1/2 citron, zesten och saften
  • 1 krm peppar
  • 1 burk stenbitsrom, röd

Gör så här

Blanda gräddfil, majonnäs, citron och peppar väl i en skål och vänd försiktigt i romen sist.

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 12.17.09

Randig fiskpaté

Pimpad fiskpaté med två sorters fisk – läckert rosa lax och torsk med finhackad dill och spenat för smakens och den gröna färgens skull!...

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 12.41.59

Rostad chèvre med valnötter

Busenkelt och syndigt gott. Särskilt om man är svag för getost. Extra mumsigt med lite honung på valnötterna....

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 12.25.49

Parmalindade laxspett

Less i more! Lax, färsk basilika och parmaskinka. Det behövs inte mer för att fixa smakrika spett till buffébordet....

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 12.30.27

Partypizza x 2

Idén till den här pizzan fick jag av en norsk läsare som undrade om man inte kunde göra pizza med vanlig pajdeg. Javisst, i mitt gamla hemland Frankri...

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 12.23.31

Stenbitsromsås

Blanda gräddfil, majonnäs, citron och peppar väl i en skål och vänd försiktigt i romen sist. ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!