Tomatsallad med kapris

Enkel men mycket smakrik tomatsallad med kapris.
Antal: 4 portioner
  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 gram/portion
  • Fett: 7 gram/portion
  • Kolhydrater: 5 gram/portion

Ingredienser

  • 4 mogna kvisttomater
  • 2 msk kapris
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • havssalt & nymald vitpeppar

Gör så här

Skiva tomaterna och lägg i en skål. Strö kapris över och häll på vinäger och olja så det kommer åt överallt.
Krydda med salt och peppar. Låt stå en halvtimme så tomaterna drar åt sig smakerna.

Receptförfattare:

Fotograf: Pernilla Sjöström

Relaterat innehåll

Skärmavbild 2015-04-01 kl. 15.17.26

Laxknyte med fetaost

Lax och feta! Smakrik kombo till påskbuffén....

Skärmavbild 2015-04-01 kl. 15.12.34

Ostbakelser

Dessa ostbakelser fungerar perfekt som förrätt med rom, skaldjur eller med smörstekta kantareller. Annars passar de fint bara som de är med en mustig ...

Skärmavbild 2015-04-01 kl. 15.05.01

Omelettrullar med avokado och räkor

Omelettrullar går att variera hur mycket som helst, det är bara fantasin som sätter stopp. Perfekt till förrätt, som snacks eller till buffén....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!