Så här bidrar man med Kickstarter!

Aktuellt  

”Jag har inte riktigt förstått hur jag ska göra för att få första numret av tidningen. Hjälp mig!!!”
Så skrev Karin till redaktionen i morse och det är många som har hört av sig och tycker det är krångligt med Kickstarter.com.
Och ja, det kan man hålla med om särskilt om man inte är van vid den här typen av gräsrotsfinansieringstjänster – så kallad crowd funding. Det är ju en relativt ny företeelse i Sverige!

– Själv tycker jag att att engelskan är ett hinder men detta var det bästa alternativet som stod till buds när vi bestämde oss för att dra igång kampanjen inför Matkärleks comeback. I själva verket är det så att du ger ett bidrag och får tidningen som belöning eller REWARD som det heter, säger Anne Aobadia, chefredaktör för Matkärlek.
– Klicka på den gröna knappen Back this Project och följ sedan anvisningarna. Där väljer du hur mycket du vill bidra med genom att välja nivå på REWARD – mest aktuellt för dig som är intresserad av prenumeration är kanske alternativ 2 á 150 kronor eller alternativ 6 à 450 kronor.
Det är viktigt att påpeka att du inte riskerar dina pengar. Beloppet dras först den 30/6 OM vi når målet. Gör vi inte det får du behålla dina pengar men då blir det inte heller någon comeback. Vi håller tummarna för att det blir så!

Gå in här redan i dag och ge ditt bidrag!  

Skärmklipp 2016-06-22 12.37.08

Skärmklipp 2016-06-22 12.37.24

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!