Sällsam känsla av lycka!

Blogginlägg  

Att packa upp en kartong med rykande färska böcker direkt från tryckeriet. Ja, det är rena julaftonen. Min nya bok Vardagsgott! levererades till mitt kontor/matstudio igår eftermiddag. Ganska exakt 10 dagar före julafton bjuder kartongöppningen på en sällsam känsla av lycka som är svår att överträffa.
Jag blir lika överraskad varje gång. Samma sak när jag arbetade med magasinen Mat & Hälsa och Matkärlek för några år sedan. Under det redaktionella arbetet med varje nummer blev jag så fokuserad på själva hantverket och de små detaljerna att jag glömde bort att det faktiskt skulle bli ännu ett nummer.
Och nu är den här – min senaste bebis! Håller tummarna för att den tas emot lika väl som Matkärlek och Mera matkärlek gjorde! Tack alla som stöttat mig på vägen dit.
Massa matkärlek från mig till er. Funderar du på att utöka din kokbokssamling? Då tycker jag att du ska beställa Vardagsgott! hos bokus.com som säljer den till bästa pris just nu.

 

IMG_9577

Relaterat innehåll

a05aecae32837da6d96fab2066116970458cc9f8

Vardagsgott! till superpris - endast 149 kr

Just nu går det att köpa min nya kokbok Vardagsgott! till superpris. Endast 149 kronor. Billigare än så här blir inte årets bästa LCHF-kokbok!  Det...

DSC01470liten

Konsten att knåpa ihop en kokbok

Hur gör man en kokbok? Den frågan får jag ofta och efter storsuccén Matkärlek och dess efterföljare Mera matkärlek från 2014 och 2015 är det många som...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!