Vad ska ni göra i helgen?

Blogginlägg  

Själv ska jag göra vår i trädgården, plocka fram studsmattan till Vincent och bara sitta och njuta i solen. Älskar våren, allt vaknar upp och blir grönt. Ja jag vet att det är tidigt men jag måste ut och gräva lite i landen, ta bort allt dött och se ifall allt överlevt vintern. Beställde även fröer igår från fröer.nu, de brukar vara grymt snabba med att skicka hem fröpåsarna och sen har de mycket att välja på i olika prisklasser.

Hade tänkt ut och springa en mil i helgen men vaknade upp med halsont igår efter att jag varit på D-Congress mässan. Får se hur jag känner mig på söndag morgon ifall jag drar ut en vända medan Vincent och Anders är på klättringen. Kan meddela att utbudet för lchf kost på Svenska Mässan inte var den bästa som tur är gick jag och käkade lunch på Incontro och där kunde man äta buffé, plocka vad man vill ha. Perfekt salladsbuffé och sedan hade de 3 maträtter man kunde plocka själv, köttfärslimpa, Soppa och Ravioli. Gissa vad jag tog? Köttfärslimpa med massa sallad – super gott.

Jag har uppdaterat nu med lite mer recept, jag tar bilder på det vi äter och lägger upp på instagram. För dig som vill följa mig så heter jag där Pelantz. Jag lägger upp matbilder och andra bilder om mitt liv, så du får hemskt gärna följa mig.

Nu ska jag ut och ta vara på dagen,

kram kram

 

Relaterat innehåll

Lax med kokt sparris

Lax med kokt sparris

Sätt ugnen på 200 grader, salt och peppar på laxen, grädda i ca 20 min. Skär eller dela av nedre delen av sparrisen och koka den precis mjuk. Låt ånga...

Grillade-kamben1

Grillade kamben

Såå himla gott...

Broccolilada

Broccolilåda

Sätt ugnen på 200 grader, skär av det nedersta på broccolin och kär den i buketter. Ta med stammen så att den delas i smalare bitar. Koka broccolin pr...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!