Vilken helg vi har haft!

Blogginlägg  

Tänk vilken energi man få så fort solen är framme. Har krattat och plockat upp kvistar, eldat lite och sen har jag påbörjat projekt studsmattan. Ska nämligen göra en riktig plats för studsmattan – dvs ska lägga plattor under den. SÅ nu ska det grävas, läggas markduk och grus osv…. ryggskott kan man bara gissa eller hur?!?

Men sen har jag även hunnit med att bara vara också, suttit i solen druckit en kopp kaffe och bara solat. Otroligt avstressande att bara sitta ut i naturen och lyssna på fåglar. Livskvalité!

Trotsade sedan både ryggont och förkylningssymtom med att avsluta helgen med att springa 10 km, har hittat en perfekt runda som går runt Lindome. Så nu är det bara att nöta 2 varv så har vi ett Göteborgsvarv. Men sen måste jag nog nöta lite intervall eftersom vi kommer att springa över Älvsborgsbron och Götaälvbron vilket kommer att vara tufft tror jag. Igår luffade jag runt på 01:08 vilket är den tid jag sprang Midnattsloppet förra året på men jag kände att jag hade mer att ge. Intervall, intervall och åter intervall.

När jag kom hem idag hade Anders fixat middagen eftersom jag var sen hem, hade ett sent möte på jobbet. Blev en favorit i repris, korv stroganoff med blomkål, så himla gott.

Kram kram

Relaterat innehåll

korv stroganoff

Korv stroganoff med blomkål

Så otroligt barnvänlig korv stroganoff!...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!