LCHF-Pasta
Ingredienser
- 4 ägg
- 125 gram Philidelfiaost
- 1/2 dl fiberhusk
Gör så här
Ugnen på 150 grader
Blanda samman ägg och Philadelfiaost med en elvisp.
Ska du smaksätta den så tillsätter du det nu, exempel spenat, soltorkade tomater eller någon god krydda. Tänk på att du ska få till den som en pasta/röra – den på bilden är färsk spenat från mitt land och funkade sisådär.
Häll i fiberhusk.
Vispa med elvispen tills allt är blandat.
Låt nu vila några minuter.
Häll över smeten på ett bakplåtspapper – ett ark – lägg ett till ark över och fördela ut smeten över hela plåten.
Delar du upp smeten på två plåtar får du den tunnare.
Jag använder händerna men min man använder en kavel.
Sätt in i ugnen och gräddas i ca 10 minuter.
När du tagit ut den dra då av översta pappret och låt svalna lite.
Rulla sedan ihop som en rulltårta och skär med kniv. Tänk på att lägga över de i en skål upprullade.
Klart att servera!
Fotograf: Pernilla Lantz