Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/kokboken-pa-allas-lappar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Kokboken på allas läppar

Aktuellt  

Så äntligen fick jag den i min hand – succékokboken som är på allas läppar just nu – Låt bönor förändra ditt liv – kokboken.
Sedan ”vanliga” boken Låt bönor förändra ditt liv kom ut i är det många kost- och hälsointresserade som fått upp ögonen för nya succédieten som i korhet handlar om att resistens stärkelse, som ju finns i bönor, kikärtor och linser, ger många oväntade hälsofördelar i kombination med probiotika som surkål. Man får bättre och mer långvarig mättnad, jämnare blodsocker och ofta markant viktnedgång. 

Men vi tar det från början. Det var förra våren som journalisten och författaren Lars-Erik Litsfeldt och Smarta Diatetikers grundare Patrik Olsson kom ut med boken Låt bönor förändra ditt liv. I ett ett slag revolutionerades många LCHF:ares syn på bönor. Resten är, som det brukar heta, ”historia”. Patrik och Lars-Erik har syns i TV, hörts i radio och intervjutas i otaliga tidningar och magasin. Och boken har översatts i andra språk.

I Låt bönor förändra ditt liv – kokboken är det paleo- och LCHF-profilen Birgitta Höglund som står för de 60 läckra recepten. Birgitta är kock i grunden och driver sedan många år bloggen Birgitta Höglunds mat – en av Sveriges största inspirationskällor om lågkolhydratkost. Hennes recept här lär inte inte göra någon besviken. Rätterna utstrålar, precis som vanligt en stor portion matkärlek. Riktigt fräscha, inspirerande och mycket smarrigt förpackade – snygga bilder, praktisk uppdelning och enkla anvisningar. Det kan inte bli något annat än en succé med Låt bönor förändra ditt liv – kokboken heller…
Bra jobbat, Lars-Erik, Patrik och Birgitta!
Här kan du beställa boken! 

lat-bonor-forandra-ditt-liv---kokboken

 

(Visited 358 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!