Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/kom-igang-med-mina-basta-lchf-recept/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Kom-igång med mina bästa LCHF-recept

Aktuellt  

 

Vill du äta gott och må bra med hjälp av mina recept? Häng med Kostdoktorns stora kom-igång-guide!
Som du kanske redan vet jobbar jag heltid med att skapa LCHF-recept för Kostdoktorn.se och engelska systersajten Dietdoctor.com. Nu har Kostdoktorn lanserat lansera sin stora kom igång-guide även på svenska! Den har funnits på Diet Doctor en tid och är en stor succé.
Är du intresserad av att prova på LCHF, att gå ner i vikt, reversera diabetes eller förbättra din hälsa i stort? Tycker du att det låter svårt och behöver lite hjälp på vägen? Önskar du att någon bara kunde tala om exakt vilken mat du ska köpa, hur den ska tillagas och när den ska ätas?
I så fall har du tur. Kostdoktorn har gjort en guide med allt du behöver! Alla menyer bygger på mina recept!
Du kan anmäla dig till Kostdoktorns nya tvåveckors strikta LCHF-utmaning. Du får matsedlar, inköpslistor, recept och dagliga mejl. Det kan vara den enklaste och bästa LCHF-kostplanen någonsin… och den är gratis och reklamfri!

DD_90_week_1 kopia

(Visited 1 148 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!