Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/lange-leve-nya-matkarlek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Länge leve nya Matkärlek!

Aktuellt  

Namnlöst-1Förlaget Tidningsvänner, som ger ut Matkärlek, har gått i konkurs. I dag fick våra drygt 6 000 prenumeranter ett infomejl från förlaget. Det betyder att det inte kommer något marsnummer som planerat.
Det är med stor sorg och frustration som jag konstaterar detta. Inte bara för att Matkärlek är en älskad och uppskattad tidning, drygt 10–15 000 läsare och prenumeranter kan inte ha fel! Utan för att jag verkligen tror på Sveriges bästa lågkolhydrattidning.
Mitt mål är att Matkärlek ska överleva i någon form. Det är en jätteutmaning men det SKA gå!!!
Jag har tillsammans med mina kollegor ägnat de senaste veckorna åt att skissa på en lösning. Crowd funding (gräsrotsfinansiering) är något som vi tror benhårt på.
För tillsammans kan vi – fans och medarbetare – rädda Matkärlek!
Vi har en plan och återkommer så fort vi kan med mer information. Och det är här på sajten och genom Facebook och Instagram som du kan följa allt som händer framöver. Till dess – håll ut.
Massa matkärlek från oss till er!
Anne Aobadia
chefredaktör och kokboksförfattare

PS 1: Mejla gärna till info@matkarlek.nu om du har frågor kring nya Matkärlek!
PS2: Jag har inte varit anställd av förlaget utan är frilans, liksom mina närmaste kollegor Katarina, Anna, Emma, Jenny och Estelle samt alla duktiga skribenter och matkreatörer som bidragit till tidningen.

(Visited 2 992 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Här är konkursmeddelandet

Till dig som prenumerant av tidningen Matkärlek. Matkärlek ingick i ett förlag som tyvärr har gått i konkurs. Vi har kämpat med förlaget och magasine...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!