Pizzabotten

Ingredienser
- 4 ägg
- 0,75 dl grädde
- 1,5 msk fiberhusk
- 100 g riven ost
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Knäck äggen i en skål. Tillsätt grädden och vispa ordentligt.
Vispa snabbt i fiberhusken.
Blanda i osten och låt smeten svälla nån minut.
Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt. Fördela smeten över hela plåten.
Sätt in plåten i ugnen i 10-12 minuter.
Nu är pizzabotten klar, dags att lägga på fyllning efter smak!
Höj ugnstemperaturen till 250 grader medan du lägger på fyllningen.
Pizzan ska sedan bara in i ugnen tills osten har smält och fått lite färg.
Förslag på fyllning till en smarrig Marinara (som på bilden):
Tomatsås
Generöst med riven ost.
Räkor och musslor
- Recept
- Reportage
- Inspiration
- Erbjudanden