Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/retroratt-nar-den-ar-som-bast/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Retrorätt när den är som bäst!

Aktuellt  

Undrar du vart jag tagit vägen? Jo, det stavas semester – jag har varit ledig hela 19 dagar i följd. Det är säkert sedan fem år sedan det senast hände.
Det har varit skönt att bara umgås och lata sig utan uppkoppling. Datorn fick stanna hemma medan jag for till Paris för att hälsa på släkt och vänner och sedan åkte vidare med min man till Mallorca. Där det blev idel sol och bad och massa god mat! Hann läsa hela 3 deckare på sex dagar! Knappt en enda uppdatering på Insta eller Facebook.
Men nu är jag tillbaka på jobbet och riktigt taggad på att skapa massa nya härliga recept.
Under tiden som jag slappat har dock DietDoctor fortsatt att publicera mina bästa LCHF-recept.
Här en svensk klassiker som inspirerats av resor. Bjud familjen på en retrorätt när den är som bäst Flygande Jacob á la LCHF!

PS: Svensk version hittar du nedan…

FOTO EMMA SHEVTZOFF

FOTO EMMA SHEVTZOFF

(Visited 2 417 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

FOTO EMMA SHEVTZOFF

Flygande Jacob

Liberal LCHF när den är som bäst! En härligt lyxig gratänggryta gjord på kycklingrester, chilisås och mild currysmak....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!