Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/slutet-gott-matkarlek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Slutet gott för Matkärlek

Aktuellt  

Nu är min första kokbok Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF – helt slut på förlaget. Med lite tur kommer en ny kokbok, fullmatad med härliga familjevänliga lågkolhydratrecept, ut lagom till jul. 

Igår skickade jag iväg sista exemplaret av min fina kokbok Matkärlek. Den är helt slut på förlaget och kommer inte att tryckas i fler upplagor, tyvärr. Det blev totalt fyra upplagor sedan första trycket för tre år sedan och 12 625 böcker som nått ut till matglada LCHF:are runt om Sverige.

Men hav tröst! Med lite tur kommer en tredje kokbok ut lagom till jul. Titel och innehåll är än så länge hemligt men återkommer jag med mer info inom kort.

För jag är så stolt över det faktum att så många gillat Matkärlek. Så här skrev Anita Gradin som beställde sista exet av Matkärlek häromdagen:
“Jag har din andra bok ”Mera Matkärlek” som jag tycker är en så fantastiskt härlig bok och vill gärna ha den första också.”

Som tur är går Mera Matkärlek fortfarande att beställa hos bland annat Bokus.com som brukar ha bästa pris. Endast 196 kronor, just nu.

Igår skickades sista exemplaret av Matkärlek till Anita Gradin.

Igår skickades sista exemplaret av Matkärlek till Anita Gradin.

(Visited 290 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!