Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/bocker-matade-med-akta-matkarlek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Böcker matade med äkta matkärlek

Blogginlägg  

Idag fick jag ett sött fanmejl och tänker att det kan vara på sin plats att berätta om hur lagerstatusen ser ut när det gäller mina böcker.
Matkärlek är slutslut (om du behärskar tyska har jag 4 ex), Mera matkärlek finns på bokus.com och jag har själv en liten restupplaga som jag säljer personligt signerade för 199 kronor, exkl porto. Varken Matkärlek eller Mera matkärlek kommer att tryckas på nytt.
Men en tröst kan vara att nya boken Vardagsgott! inte bara innehåller nya fantastiska LCHF-recept utan oxå några av de bästa från tidigare böcker och de mest populära från Dietdoctor.com. Vill man beställa Vardagsgott! kör Bokus.com kampanj just nu – endast 169 kr. Ange koden VARDAGSGOTT – så dras 20 kr på redan låga 189 kr!

Så här lyder mejlet som jag fick:
”Jag och min man har, efter ett tufft första år som nyblivna föräldrar, bestämt oss för att ta tag i våra matvanor och börja äta LCHF. Inte bara för vår hälsas skull, utan även för att ha mer energi och orka mer för vår son. Jag har köpt Mera Matkärlek och Vardagsgott, och väntar ivrigt på leveransen. Men jag söker med ljus och lykta efter den första boken, Matkärlek. Har ni någon på lager, eller ett ex ni tänkt spara men som ni kan tänka er sälja? Vi vore så tacksamma!”

Det är ju precis vad äkta matkärlek handlar om och det gläder mig extremt mycket att tusentals människor runt om i Sverige (och stora vida världen) hittar rätt matvanor med hjälp av mina recept.
Är du intresserad av att köpa böcker och tidningar direkt från mig så klicka här. Annars finns Vardagsgott! och Mera matkärlekbokus.com. 

Bok_3_17800

(Visited 462 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!