Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/hoppas-verkligen-att-jag-snart-kan-hamta-nasta-nummer-brevladan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

“Jag rekommenderar alla att stötta Matkärlek!”

Aktuellt  

NYbild
Gör som Tommy, Christina och Anders! Skänk en slant till Matkärleks omstart och få tidningen på köpet.
Längtar du efter en lågkolhydrattidning av högsta kvaliteten? Fullspäckad med recept, inspiration, tips och massa matkärlek! Gör då som Tommy, Christina och Anders (och över 200 till!) som tagit chansen att bidra till Matkärleks comeback. De har alla skänkt en slant genom Kickstarter och får tidningen och/eller en snygg ekokasse i tyg på köpet. Du kan oxå göra skillnad. Alla bidrag betyder lika mycket.
Bidra här! 
I skrivande stund är vi uppe i drygt 76 000 kronor men har en bit kvar. Så tveka inte. Det är hur enkelt som helst och riskfritt (pengarna tillbaka om vi inte skulle nå vårt mål)! Vi Vi tror på mera matkärlek till alla gillar hälsomat fri från socker, gluten och tillsatser. Från LCHF till paleo.

Tommy Runesson, LCHF-profil och bloggare, som tappat halva sin vikt, Norrköping.
– Jag har ätit LCHF sedan 2009 och har (på en bra dag) tappat över 90 kg. Det jag gillar med LCHF är enkelheten och all god mat man ”får” äta. Att kunna äta kött och smör eller ägg och bacon och rasa i vikt är ju helt underbart! Jag har valt att stötta Matkärlek eftersom jag tycker att tidningen behövs i tidningshyllorna. Framför allt behövs den för att sprida inspiration och information om LCHF. Jag rekommenderar alla att stötta kampanjen och även om man kanske inte vill skjuta till de största beloppen så finns det bra mindre bidrag att ge. Matkärlek är för mig en bra ”kaffebordstidning”. Trevlig att bläddra i med mycket fina matbilder och trevliga krönikor.

Christina Holmstrand från Upphärad
– I tidningen Matkärlek har jag dels fått tips på enkla och goda maträtter som  oftast är upplagd på vackra tallrikar. Mellan alla recept i tidningen finns intressanta artiklar. Jag har aldrig tyckt om att laga mat, men Matkärlek inspirerar mig att laga mat med ingredienser som man oftast har hemma. Hoppas verkligen att jag snart kan hämta nästa nummer i brevlådan.

Anders Nyman, bokförläggare som gillar tidningar, Helsingborg
– Mitt intresse för tidningen är främst tre, dels gillar jag tidningar generellt och tycker om den här typen av initiativ, dels är jag god vän med Anna Jemsö som är inblandad i tidningens form. Och sist med inte minst har jag precis gett ut en bakbok och behöver lite exponering av den, varför jag tyckte att detta var ett bra upplägg och jag kunde slå två flugor på en smäll. Jag ser dock med spänning fram emot att få se tidningen komma till liv igen. Och jag hoppas verkligen att det går bra nu.

(Visited 432 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Nu kan du bidra till Matkärleks comeback!

Nu kör vi! Arbetet med Matkärleks omstart har pågått under hela våren och nu är det äntligen dags att trycka på ON-knappen. I dag går startskot...

Superenkelt att stötta Sveriges bästa lågkolhydrattidning!

På en vecka har över 180 Matkärlekfans aktivt stöttat vår gräsrotsfinansieringskampanj genom att skänka en valfri slant och i torsdags passerade vi 70...

"Jag rekommenderar alla att stötta Matkärlek!"

Gör som Tommy, Christina och Anders! Skänk en slant till Matkärleks omstart och få tidningen på köpet. Längtar du efter en lågkolhydrattidning av h...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!