Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ny-var-for-vardagsgott-superrean-igang/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Ny vår för Vardagsgott! Superrean igång!

Aktuellt  

Matkärlek kör igång med vårens bästa koksboksrea! Min tredje och förmodligen sista kokbok Vardagsgott! kan bli din för endast 99 kronor och då ingår frakten i priset!
Så passa på på att beställa din bok redan idag! Gå in på Whip Medias webshop och ange koden vardag22 i kassan så får du för 70 kronor rabatt och fri frakt. Ordinarie pris är 169 kronor exklusive eventuell frakt.

Vardagott! kan bli din för endast 99 kronor inklusive frakt. Matkärlek och Mera Mmatkärlek är tyvärr helt slut!

Så galet gott! Ja, så ska det smaka när du bjuder på mat ur Vardagsgott!. Uppföljaren till Matkärlek och Mera matkärlek är maxad med snabb, god och enkel vardagsmat.

Här bjuder jag på 52 av sina bästa lågkolhydratrecept både gamla godingar och helt nya favoriter. Det är smarta och prisvärda vardagsrätter med mycket matkärlek. Middagar, som gör hela familjen glad, tack vare härliga smaker och minimal insats i köket. I Vardagsgott! ingår idel pålitliga råvaror som smör, ägg, köttfärs, fisk, kyckling och fräscha grönsaker. Inget krångel! För det ska vara enkelt att förgylla sin vardag. Recepten är dessutom fria från socker, gluten och onödiga tillsatser. En riktigt nyttig bonus!
Vardagsgott! kom ut 2017 och det finns än idag en liten restupplaga på förlaget Whip Media. Använd koden vardag22 i kassan för 70 kr rabatt och fri frakt.

(Visited 435 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Karins goda sallad med parmesandressing

Denna underbara sallad med ägg, lax och knaperstekt bacon bjöd en kär vännina på nyligen. Den var så god att jag tänkte direkt: Den där snor jag till ...

Ny vår för Vardagsgott! Superrean igång!

Matkärlek kör igång med vårens bästa koksboksrea! Min tredje och förmodligen sista kokbok Vardagsgott! kan bli din för endast 99 kronor och då ingår ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!