Morotsfrallor

Läckra frallor som blir extra saftiga av morot. Passar fint till en lyxig frukost och är helt mejerifria!
Antal: 8
  • Energi: 140 kcal
  • Protein: 5 gram/portion
  • Fett: 13 gram/portion
  • Kolhydrater: 1.5 gram/portion

Ingredienser

  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 dl pofiber
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1, 5 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 60 g finriven morot
  • 4 msk vatten
  • 2 msk olja
  • 2 ägg

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader • Blanda alla torra ingredienser • Rör ner finriven morot, ägg, olja och vatten  • Gör åtta små frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper • Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Receptförfattare:

Fotograf: Marja Folcke

Relaterat innehåll

Marjas Peanut Butter Cups

Botten Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen noga. Tryck ut degen i småbrödsformar (eller liknande små kakformar av papper...

FOTO: MARJA FOLCKE/BAKASOCKERFRITT

Morotsfrallor

Läckra frallor som blir extra saftiga av morot. Passar fint till en lyxig frukost och är helt mejerifria!...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!