Allt i samma panna- fredagstipset!

Blogginlägg  

DSC_0633Ett tips på snabb fredagsmat kommer här. Allt tillagas i samma panna vilket innebär minimalt med disk, något som brukar uppskattas på fredagskvällen. Jag älskar verkligen koriander och när vi var på vår Kalifornien-resa åt vi koriander i massor. Den mexikanska maten på västkusten är väldigt fräsch och lätt. Jag har tidigare gjort en väldigt god fisk tacos som också inspirerades mycket av vår resa.

Förutom koriander behöver du kycklingbröst, gul lök, paprika och en färdig tacoskrydda. Jag brukar använda kryddblandningen från Spicemaster som är fri från glutamat. Man steker kycklingen i en stekpanna, skivar gul lök och paprika och stoppar ned i pannan tillsammans med kycklingen. Så häller man på kryddorna. På vintern använder jag  mig mest av av frusen koriander, för den har starkare smak än den i kruka som framför fungerar som dekoration. Färdigt!

DSC_1973DSC_1952Något tillbehör rekommenderas, som avokado och tomat. Kanske man svänger ihop en guacamole. Jag hällde också i en hot sauce direkt i pannan för lagom mycket hetta. Trevlig helg!

(Visited 689 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!