Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/anar-att-den-ar-pa-gang/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Anar att den är på gång….

Blogginlägg  

IMG_0027_2

 

Nu behöver våra kroppar och knoppar mer värme. Solen börjar spricka fram mer och mer och barnen är äntligen ute och cyklar igen.

Måste ändå sammanfatta denna vinter som helt ok! När jag känner efter både i  kropp och själ så har det varit på topp, är otroligt tacksam. Mitt tips till Er inför nästa vinter är:

LCHF-kost, multivitamin, D-vitamin och Omega 3

Jag har varit pigg, glad och effektiv, det har aldrig hänt en vinterperiod förut kan jag lova. Därför vill jag verkligen skriva om hur man faktiskt kan förhindra den grymma deppiga tröttheten som alltid kommer smygande och slår ner en med dunder och brak.

Nu är snart våren här och värmer våra själar. Till sommaren kommer jag dra ner på D-vitaminen men resten av tillskotten och den fantastiska LCHF-maten kommer jag fortsätta med.

Glöm inte att ta in vårens härlighet, själv har jag rosa tulpaner som lyser upp hela köket!

Kramen

(Visited 101 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!