Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/att-gora-en-tidning/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Att göra en tidning

Blogginlägg  

Äntligen är vi igång med Sveriges nya lågkolhydratsajt! Så himla roligt.
Nu har även nedräkningen börjat tills första numret av tidningen släpps den 26 mars – vilket kan låta avlägset, men i själva verket är alldeles snart…

Det är ju en ganska lång process att göra en tidning, så även om allt känns nytt så har vi hållit på ett bra tag redan, och det är fullt sjå varje dag. Innan Matkärlek #1 landar i butik har alla intervjuer gjorts och all mat lagats och plåtats, alla reportage skrivits ihop och redigerats. Sidorna har layoutats, korrekturlästs, stuvats om och korrekturlästs igen. Därefter ska rubbet skickas till tryckeriet, som skickar vidare till distributören, som kör ut tidningen till alla prenumeranter och senare alla butiker i Sverige… där butiksägarna packar upp den ur en kartong, utbrister “Wow, snygg!” (eller nåt) och sätter den (förhoppningsvis) längst fram i mat-segmentet. Där du hittar den och tänker: “DEN ser spännande ut!” Hoppas vi.

Och innan det har vi diskuterat vilken sorts glans och gram-tjocklek vi ska ha på omslagspappret, hur mycket rött och rosa det ska vara i loggan och om vi ska göra rubrikerna en eller två punkter större i fonten… Vi snackar nörderi på hög nivå.

Men i väntan på att tidningen ska dimpa ned i din brevlåda kan du lära känna matkarlek.nu. Sveriges nya lågkolhydratsajt bjuder på massor av goda recept, härlig inspiration, nyheter, smarta guider och fina erbjudanden.

Och välkommen till min blogg. Jag hoppas vi lär känna varandra bättre 🙂

(Visited 109 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!