Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/dag-44-avslutad/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Dag 4/4 avslutad!

Blogginlägg  

Japp nu har jag vaknat upp och känner att det ska bli gott med en tugg-bara måltider idag 🙂

IMG_0547

Väx, väx lilla lavendelplanta!

Fyra dagar med vattenfasta har passerat och är hur nöjd som helst med mig själv för att jag har orkat och faktiskt klarat av detta. Igår kväll somnade jag vrålhungrig, mycket hungrigare än de andra tre dagarna. Det berodde nog på att en god frukost låg bara några timmar bort. Nu när jag väl är uppe och klockan är 6 på morgonen så vill jag inget äta, inte ett dugg hungrig eller sugen på något, märkligt.

Nu sitter jag själv i köket och njuter av tystnaden när resten av familjen sover. Resten avdragen blir lugn och skön, kommer mest ta hand om mina nyplanterade lavendelplantor och bara ”chilla”. Härligt med sådana dagar!

Vill varmt rekommendera en fasteperiod till alla som har svårt med småätande, ta kontrollen över suget och vad hunger egentligen är. Allt på nått sätt stabiliseras och nollställs. Utifrån NU lägger jag upp en strikt LCHF-kost i ca 4 veckor med hjälp av alla härlig kokböcker som står i hyllan. Känns bra att förbränningen har fått en kick-start då det stått still ett tag,har ca 3 kg kvar till min målvikt nu!

Ta hand om er vänner. Kram

(Visited 205 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!