Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/en-harlig-varpaj/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

En härlig vårpaj

Blogginlägg  

Paj är tacksam mat att laga. Det går snabbt att laga till många och det går fint att slänga i nästan vad som helst. Härom sistens hade jag köpt på mig ett stort lass ljuvlig, grön sparris som åkte ner. I frysen hittade jag färdigskalade räkor och i kylskåpet en ostkant. Allt detta slängde jag ner i mitt favoritpajskal, baserat på smör, ägg och pofiber. Precis vilken pajdeg man gör spelar ju egentligen ingen roll, man tar det man gillar.

IMG_0794

Ovanpå alltsammans hällde jag en äggstanning, och så in i ugnen tills färgen var fin.

IMG_0797

Mmm, resultatet blev alltså en härlig vårpaj.

(Visited 1 680 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!