Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/fran-tidning-till-verklighet/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Från tidning till verklighet

Blogginlägg  

Påsken går in på sin sista dag och solen har gjort sig till känna hela helgen!

Fixade påskmiddag på påskafton till mina närmaste och det blev ett uppskatta LCHF bord. Alla recept tog jag från tidningen Matkärlek, det fanns så många så det var till och med svårt att välja:)

Förrätt: Gubbröra på sallad, pepparrotssill, ägghalvor, räkor.

Varmrätt: Kyckling i ädelostsås, grönsaksfat, Foccaciabröd med oliver och havssalt, ekologiskt råris.

Efterrätt: Citronpaj s.45, marsipankycklingar, hallongrädde och kaffe.

Mycket gott, mycket mättande och väldigt glad att kunna äta både nyttigt och njutbart:)

Lite bildinspiration här nedan!

Kram

Härligt saltat bröd med oliver s.57

Härligt saltat bröd med oliver s.57

Kyckling med ädelost och bacon s.72

Kyckling med ädelost och bacon s.72

Gubbröra på salladsblad s.28. Använde ägg istället för gulbeta.

Gubbröra på salladsblad s.28. Använde ägg istället för gulbeta.

Marsipangodis s.44

Marsipangodis s.44

(Visited 286 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!