Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/frukostdate-med-lokalreportern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Frukostdate med lokalreportern

Blogginlägg  

Idag var en dag en speciell dag. Dagen inleddes nämligen med frukost tillsammans med en reporter från den lokala tidningen. I tisdags fick jag ett telefonsamtal från tidningen om att de ville träffa mig och veta lite mer om mig, min blogg och min syn på kost och hälsa. Det tackar man ju så klart inte nej till och imorse var det alltså dags.

IMG_2175[1]

Jag ville visa hur gott det är att äta bra mat fri från gluten, tillsatt socker och kemikalier. Jag hade svårt att begränsa mig och det blev en rätt rejäl frukost. Carin som reportern hette fick en ny favorit – nämligen min chia-pudding.

IMG_2184[1]

Alla recept hittar ni i det HÄR inlägget på min andra blogg. Kika gärna in om ni är nyfikna. Mer eller mindre hela frukosten var mejerifri och jag har börjat laga allt mer mejerifri mat den senaste tiden. Jag har läst på en del och lärt mig mer om hur det påverkar våra kroppar och börjar alltmer känna att jag vill dra ner på det.

Vad har ni för tankar och erfarenheter kring mejerier och mejerifritt? Dela gärna med er 🙂

 

(Visited 171 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!