Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/hur-ar-det-med-dina-cravings/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Hur är det med dina cravings?

Blogginlägg  

ja, detta med så kallade cravings som kommer upp i olika sammanhang är verkligen intressant…
det kan låta så här, i olika grupper på facebook och insta:
hen är jättesugen på glass. nu, nu! finns det någon glass som är OKEJ?
att vilja unna sig något gott och mysa i tv-soffan är mänskligt.
men ska jag förstärka craving-beteendet bland mina LCHF-medsystrar och bröder genom att erbjuda läckra recept på okej-alternativ i tid och otid? eller är det bäst att låtsas som att det regnar. jag brukar välja det sistnämnda. mina kokböcker innehåller minimalt med bakverk.
av sociala skäl tycker jag definitivt att LCHFsnacks – sött som salt – är okej. bara ibland, vid väl valda tillfällen. när det är kalas och fest!
då vill jag kunna bjuda nära och kära på sådant som är ätbart ur mitt LCHF-perspektiv. så vi kan njuta tillsammans.
några cravings har jag inte personligen. jag äter konsekvent LCHF och håller sig mätt och nöjd.
oss emellan tror jag inte att det är så smart att ingjuta föreställningen om att LCHF inkluderar MASSA snacks och sött.
vad tycker du?

(Visited 387 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!