Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ibland-far-man-vara-lat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Ibland får man vara lat

Blogginlägg  

Jag hörde av kollegerna idag om en deltagare i tv-programmet Lyxfällan som skuldsatt sig genom att handla skräpmat för 100 000 kr på ett år. Jag vet inte sanningshalten i detta, men det rapporterades i alla fall med liksom skräckblandad förtjusning, för hur i all världen lyckas en enda person sätta i sig så mycket mat? Det är ju betydligt mer än jag och hela familjen tillsammans äter för på ett år. Vi handlar det mesta på en och samma butik, så vi har rätt bra koll på våra matkostnader.

Fast ibland lyckas vi, alla andra (och kanske denna Lyxfällandeltagare?), inte uppbåda energi nog att ställa oss bland grytor och kastruller för att trolla fram mat. Till barnens oförställda glädje blir det då bara till att köpa färdiglagad mat. Lika bra och nyttig mat som den hemlagade blir det ju sällan, men även i snabbmatsdjungeln finns det förstås bättre och sämre val.

Ett av de bättre och godare på sista tiden var kolgrillade grillspett med fläskkarré, serverade med tzatziki och rikligt med fräsch sallad. Jag kan varmt rekommendera Grekiska kolgrillsbaren för dig som är lat en dag och vill äta en helt okej LCHF-lunch till överkomligt pris!

IMG_0670

(Visited 232 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!