Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/kostradgivning-paleo-institute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Kostrådgivning Paleo Institute

Blogginlägg  

Under vintern så har ju Jonas Bergqvist bytt namn på sin organisation från mf-gruppen till Paleo Institute och uppdaterat alla sina utbildningar med all den senaste forskningen och kunskapen kring naturlig mat som paleo, lågkolhydratskost och lchf.

Personligen har jag hämtat inspiration från alla de former av kosthållningar och hittat det som passar mig och funkar för mig så som min kropp fungerar och mitt liv ser ut, och därför föredrar begreppet clean eating som ett mer övergripande namn. (Spana gärna in min andra blogg för tips, inspo, recept och annat cleaneatingbyannika.se)

160101grönsakskorg

Om ett par veckor, närmare bestämt den 8 februari så är det dags för mig att bänka mig vid paleo-skolbänken och få ta del av Jonas kunskap. Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot det jättemycket! Tror aldrig det varit så kul att gå i skolan 😉

Jag har uteslutande hört positivt om utbildningarna hos mf-gruppen/paleo institute och är säker på att de höjt kvalitén ytterligare nu när de gjort sin stora uppdatering. Om allt går som det ska så kommer jag under våren att få min licens som kostrådgivare och ser verkligen fram emot att kunna hjälpa människor med olika behov att hitta fram till en kost som passar just dem.

Ska verkligen bli så kul att få hjälpa människor att må bra och öka sin livskvalitet!

151127gymselfie (2)

(Visited 422 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!