Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/paleopar-startar-ny-smart-menytjanst/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Paleopar startar ny smart menytjänst

Aktuellt  
FOTO: CECILIA SAND

FOTO: CECILIA SAND

Magnus och Jenny Andersson, paret bakom Sveriges största paleoblogg Under vårt tak, lanserar nästa år en ny smart menytjänst tillsammans med Johan Drott och Rebecca Petersson som driver bloggen Hälsa som livstil.

Skärmklipp 2017-11-23 18.42.45Tjänsten heter CookEat och hjälper dig att planera för god och nyttig mat sju dagar i veckan. Du får färdiga och individuellt anpassade veckomenyer och recept för hela familjen och färdiga inköpslistor.

– Vi tror att CookEat är något som kommer att hjälpa många till att äta ren och naturlig mat. I en inledning så kommer kunden att kunna välja på individanpassade menyer inom Paleo. AIP, Pescetarian samt “Allätare” men vår förhoppning är att med tiden kunna lägga till LCHF och Vegetarian så att tjänsten blir ännu mer komplett, säger Magnus till Matkärlek.

Jenny och Magnus har båda ett brinnande intresse för ren och naturlig mat. Tillsammans driver de Sveriges största Paleoblogg – Under vårt tak – där de publicerar recept och tankar om sin livsstil.

Rebecca och Johan bloggar i första hand om helhetshälsa och recept. De bor i ett hus på landet i norra Blekinge för att leva ett enklare, friare och mer hållbart liv tillsammans med naturen.

 

 

(Visited 336 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

FOTO: CECILIA SAND

Magnus och Jenny bjuder på bästa paleo

Magnus och Jenny Andersson - paret bakom en av Sveriges största paleobloggar Under Vårt Tak bjuder på två av sina smarrrigaste paleorecept. I Matkärle...

FOTO: CECILIA SAND

Paleopar startar ny smart menytjänst

[caption id="attachment_7416" align="alignnone" width="720"] FOTO: CECILIA SAND[/caption] Magnus och Jenny Andersson, paret bakom Sveriges största ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!