Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/primaten-en-parla-i-uppsala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Primaten – en pärla i Uppsala

Blogginlägg  

Tänk dig en restaurang som serverar riktigt god mat gjord på rena råvaror utan kemiska tillsatser, till största del ekologisk och närproducerad.En restaurang med filosofin: Mat din kropp förstår!

Det finns en sån restaurang! Uppsalaborna har turen att sen tre år tillbaka ha Primaten både inne i Uppsala stadskärna och även en liten bit utanför centrum i Science Park. I utbudet finns frukostpåse, lunch, take away, catering och ett otroligt bra alternativ till det klassiska fredagsmyset. Primatens fredagspåse kan bestå av till exempel: Frökex med gubbröra, marinerad oxfile och chokladmousse. Allt fritt från socker och spannmål och producerat på ett hållbart sätt.

Förutom maten kan man även få med sig recepten på godsakerna hem så att man själv kan göra morotskakan med kokosgrädde, halloumipizza eller något av allt det andra de har att erbjuda.

Jag tror inte att jag är ensam om (särskilt inte som veckopendlare)  att hoppas på att Primaten i framtiden även kommer att ha öppet kvällstid för middag.

Har ni några liknande restauranger där ni bor?

 

/Eva

 

 

OBS! Detta inlägg skrivs utan vinstintresse. 

(Visited 464 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!