Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/semestertider-detta-nu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Semestertider i detta nu!

Blogginlägg  

Semestertider är härliga tider. I mitt fall betyder det betydligt mindre jobb än vanligt. Helt jobbbefriad blir aldrig tillvaron som redaktör och receptmakare. För det är det svårt att hålla knivskarpa gränser mellan jobb och fritid. Dessutom jobbar jag nästa bara hemifrån. Enda gången som fri tid uppstår på riktigt är när jag reser bort  UTAN datorn.
Och det är dags för det i morgon. Då går flyget till Paris där mina systrar bor med familj och där det finns en stor del av min släkt! Att jag fyller år på Frankrikes nationaldag 14 juli gör inte saken sämre.
Efter det bär det av till Mallorca – sol och bad i stora lass. Men som sagt, man åker inte till Frankrike och Spanien – två av Europas stora matmeckor – utan att tänka mat  morgon, middag, kväll!
Vi hörs igen om ett par veckor…

(Visited 178 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!