Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/100-sidor-matkarlek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

100 sidor Matkärlek!

Just nu  

Nu har du säkert fått den i din hand… 100 sidor matkärlek! Tidningen Matkärlek finns i en butik nära dig – vi har hela 2363 återförsäljare. Men om du mot förmodan inte hitta den – så fråga efter den i din butik!

Matkärlek är en hyllning till den enkla, rena och naturliga maten. Hälsosam mat fri från gluten, socker och tillsatser. Man kan kalla det lågkolhydratkost, LCHF eller vad man vill, det spelar inte så stor roll. Det som genomsyrar maten vi bjuder på och människorna vi möter är det genuina sambandet mellan mat och hälsa. För det hänger ihop!
I  premiärnummret hittar du följande godbitar:

Påskbuffé med klassiska rätter i ny tappning hos chefredaktör Anne Aobadia
Stor intervju med hela Sveriges Kostdoktor – Andreas Eenfeldt
Åse ” 56kilo” Falkman Fredrikson bjuder på läckerheter ur sin tredje bok
Berättelsen om Lindha Vikström, som halverat sin kroppsvikt med LCHF och mental träning.
Vi bjuder även på smarta frukosttips, guide för nybörjare, paleomat och världens bästa fröknäcke. Och mycket mer – hela 52 recept!

Vi som gör Matkärlek är otroligt stolta över premiärnumret och hoppas att även du gillar tidningen. Både ris och ros tas tacksamt emot – så tveka inte att komma med tips, synpunkter, tankar och idéer!
Mejla till info@matkarlek.nu
Massa matkärlek från oss till dig!

 

IMG_1466

(Visited 304 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!