Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/3-x-kott-med-kryddsmor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

3 x kött med kryddsmör

Blogginlägg  

God morgon!

Att äta strikt LCHF är rätt lätt när man väl håller sig till det enkla och rena. Det som behövs är ju bara protein (kött, fisk, ägg, kyckling), fett och några bra matiga grönsaker. Ett lätt sätt att skippa en massa mejerier är så klart att hitta på något annat istället för feta såser. Då är kryddsmör perfekt!

Smaksätt ditt kryddsmör med lite vad du känner för, funkar fint med både torkade örter, färska örter och olika torkade kryddor. Ett bra sätt att få smöret lättbearbetat är att värma det i en skål i mikron på lägsta effekt i 30-60 sekunder. Då går det lätt att slänga ihop ett kryddsmör även om du kommer på i sista stund att du måste ha lite gott smör till din mat.

Här nedan kommer förslag på tre olika kryddsmör.

Vill du läsa mer om mig och ta del av mina goda LCHF-recept, kika då in på min blogg Ekofilosophie eller följ min blogg via Ekofilosophies facebooksida, så får du snabbt tillgång till mina dagliga inlägg med recept och en massa annat läsvärt!

Recepten nedan hittar ni på min blogg!

Ha en fin helg allihopa! Nu blir det härligt bryggkaffe och lite mys i soffan med en bra bok.

DSC_3792

Kryddsmör med vitlök och torkad persilja

DSC_4126_S

Kryddsmör med paprika- och chilipulver

DSC_3922_S

Vitlökssmör med rejält med vitlök

(Visited 759 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!