Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/6240-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Inget är omöjligt

Blogginlägg  

Varför började jag med LCHF? Jo, jag var trött på att inga kläder satt bra, kunde inte skylla längre på att jag hade varit gravid…. jag kände mig tjock helt enkelt och vill inte vara det längre!

Nu snart 6 år senare vill jag se ifall jag ytterligare kan gå ner mina trivselkilon som inte försvinner trots träning. För ungefär en månad sedan började jag medvetet att dra ner på mjölkprodukterna, slutade med alkohol och tillslut bytte jag grädde mot kokosgrädde. Valde mer avokado, nötter och olivolja som fettkällor. Äter mer rotfrukter men överäter inte, har även testat lite frukt och märker att vissa frukter triggar igång mitt sockertroll. Till exempel kan jag inte äta äpple, päron men däremot kan jag äta mango till mat eller banan som är i bananvåfflor.

Mitt mål när jag började med LCHF var som sagt var 65 kg men dit har jag aldrig kommit men nu är det nära. Igår när jag ställde mig på vågen visade den -1 kg, seger! Träna har jag gjort hela tiden men kanske inte lika målmedvetet som jag gör nu. Fokus är på att bli starkare, inte gå ner i vikt. Men den senaste tiden har jag märkt att mina kläder sitter lösare än tidigare därav var jag tvungen att ställa mig på vågen.

Vad äter jag nu?

Ägglatte

Ägglatte

Frukost 07.00 – Ägglatté, en kopp kaffe med 2 ägg och stor klick kokosfett som du mixar med stavmixer

 

Lunch 11.30 – oftast har jag rester med mig från gårdagens middag, annars blir ofta en sallad på någon lunchrestaurang

Middag 17.00 – 17.30 -kött, fisk eller fågel oftast smörstekt broccoli med vitlök med avokado. Nu den sista tiden har vi lagat många recept från Anna och Åse nya kokbok, LCHF 2.0har du inte köpt den så kan jag tipsa om det, super smarriga recept!

Nu när vågen visar -1 kg så blir jag mer fokuserad och tänker att det inte är omöjligt att nå 65 kg!

Kram Kram och ha en underbar helg!

(Visited 168 times, 2 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!