Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/citronrensning-hur-gick-det/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Citronrensning – hur gick det?

Blogginlägg  

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blev jag nyfiken på vad citroner kan göra med kroppen. Citron har en rensande effekt på kroppen och jag ville testa vad som hände med mig om jag drack citronvatten under en längre period. Jag bestämde mig för att köra 7 dagar, skulle starta dagen med att pressa en citron, ta dess saft och hälla i en glasflaska med en liter vatten. Vad hände?

citron2Första glaset skulle jag dricka på fastande mage, dvs innan jag åt någon frukost. Detta för att stimulera matsmältningsprocessen. Citron hjälper nämligen till med det. Resten av vattnet drack jag under hela dagen. Otroligt fräscht att ha med sig en glasflaska med citronvatten till jobbet. När jag väl hade druckit upp citronvattnet fyllde jag på flaskan med vanligt vatten. Under den här veckan drack jag betydligt mer vatten än jag brukar men det är nog bara bra. Tror att jag dricker för lite ibland.

Men vad hände med kroppen, vad märkte jag? Första dagen hände inget mer än att jag sprang på toa väldigt mycket. Dag 2 och dag 3 tyckte jag att jag luktade lite illa, jag luktade mer svett. Men dag 4 och 5 så märkte jag skillnad när jag gjorde nr 2. Där kändes det som om jag rensade kroppen….. ska inte gå in närmare på det. Hahah  kanske jag har problem med candida överväxt bland tarmarna?! Dag 6 och 7 kände jag mig väldigt pigg och alert.

citron3Kommer jag göra det här igen?
Ja, varför inte. Jag kände mig mig piggare. Jag äter redan bra kost, varför inte hjälpa kroppen ytterligare med att stärka upp immunförsvaret, skapa balans och hjälpa matsmältningsprocessen.

Mitt förra inlägg om citroner hittar du här.

Kram kram

(Visited 791 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!